تعریف شبکه ها | بلاگ

تعریف شبکه ها

ساخت وبلاگ
تعریف شبکه ها

 

شبکه های کامپیوتر مطمئن شوید شبکه کامپیوتری که از آن دو کامپیوتر یا گروه از دستگاه های متصل با یکدیگر توسط سیم یا کابل انتقال، و می تواند متصل به شبکه بی سیم نیز حتی مبادله داده و فایل های بین آنها، و از البته نیاز لخ می شود تا از کامپیوتر های شبکه ساخته شده ، آن را شامل تمام انواع دستگاههایی که می توانند به رایانه متصل شوند مانند چاپگرها ، تلفنها و دوربینهای نظارتی. [1]

شبکه ها بر اساس نحوه اتصال دستگاه هایشان به یکدیگر طبقه بندی می شوند ، بنابراین وقتی دستگاه های آن از طریق کابل به یکدیگر متصل می شوند شبکه سیمی (به انگلیسی: Wired) نامیده می شود و هنگامی که دستگاه های موجود در محدوده شبکه به صورت بی سیم به یکدیگر متصل می شوند یعنی بدون استفاده از شبکه بی سیم (به انگلیسی: Wireless) نامیده می شود. کابلهای متداول مانند کابلهای مسی پیچ خورده ، الیاف نوری و سایر کابلهای مورد استفاده در اتصال دستگاهها در دنیای شبکه . [2]

تقسیم شبکه ها

این شبکه ها باعث شده است که دنیا مانند یک دهکده کوچک به نظر برسد و تقریباً در همه جا مورد استفاده قرار گرفته است ، مانند بیمارستان ها ، کارخانه ها ، مدارس ، شرکت ها و دانشگاه ها ، و این شبکه ها با توجه به منطقه جغرافیایی که تحت پوشش آنها قرار دارند ، علاوه بر تعداد دستگاه هایی که در آنها وجود دارد ، در انواع و تقسیم بندی آنها متفاوت است ؛ هر شبکه کاربرد خاصی دارد و دامنه خاصی را پوشش می دهد.

شبکه ها به موارد زیر تقسیم شده اند : [3] شبکه های دوربرد (به انگلیسی: Wide Area Network): شبکه ای است که منطقه جغرافیایی بسیار بزرگی را در بر می گیرد و یکی از مهمترین نمونه های آن اینترنت جهانی است و این شبکه ها معمولاً کل کشورها یا کل قاره ها را تحت پوشش قرار می دهند و با تعداد زیاد دستگاه ها و طراحی پیچیده مشخص می شوند. شبکه خانگی کوچک یا محلی: ساده ترین نوع شبکه است و در هر خانه ای یافت می شود که شامل یک رایانه شخصی یا اداری متصل به اینترنت باشد.

شبکه محلی یا خانگی یک منطقه جغرافیایی کوچک را پوشش می دهد ، بنابراین می توان شبکه خانگی را به عنوان مثال یا شبکه یک شرکت واحد در نظر گرفت ، مشروط بر اینکه فقط به یک ساختمان محدود شود. شبکه کلانشهرها: شبکه ای است که کل شهر را در بر می گیرد و بزرگتر از شبکه خانگی یا محلی و کوچکتر از شبکه گسترده است ، یعنی یک راه حل متوسط ​​برای شبکه هایی است که منطقه جغرافیایی آنها از برد متوسط ​​است. شبکه منطقه شخصی: این شبکه شامل وسایل شخصی مانند رایانه و چاپگر در محدوده یک دفتر است و فقط توسط یک شخص استفاده می شود.

اشکال شبکه اشکال شبکه با توجه به کاربرد مورد نظر متفاوت است . برای هر نوع استفاده از نوع خاصی از شبکه که توابع و وظایف مورد نیاز شبکه را پوشش می دهد و اشکال طراحی شبکه از نظر قیمت ، تعداد دستگاه ها ، اثربخشی و عملکرد متفاوت است و اشکال شبکه ها عبارتند از: [4] ستاره (به انگلیسی: Star) : این شکل در واقع طرح خود را از نام خود گرفته است ، بنابراین شبکه به شکل یک ستاره طراحی شده است.

به طوری که هر دستگاهی در شبکه مستقیماً با دستگاه اصلی شبکه متصل می شود و این دستگاه اصلی مسئولیت شبکه و روش و مسیر انتقال داده بین دستگاه ها را بر عهده دارد ، اما عیب این فرم این است که اگر دستگاه اصلی متوقف شود یا دچار اختلال شود ، کل شبکه متوقف می شود.

شبکه (به انگلیسی: Mesh) : از نظر عملکرد ، سرعت و اثربخشی بهترین شکل شبکه است ، اما به دلیل زیاد بودن کابلهای استفاده شده در آن ، هزینه بالای آن مشخص می شود و در فرم شبکه ، هر دستگاه درون شبکه مستقیماً به همه دستگاههای دیگر متصل است.

Linear (به انگلیسی: Bus) : قدیمی ترین نوع شبکه است که در آن دستگاه ها از طریق یک خط اصلی به یکدیگر متصل می شوند و بیش از دو دستگاه مجاز به تبادل داده به طور همزمان نیستند ، در غیر این صورت برخورد داده ای منجر می شود که ممکن است منجر به تخریب یا از بین رفتن آن شود. Ring : همچنین یک نوع محبوب شبکه است ، که در آن هر دستگاه در شبکه مستقیماً به دستگاه قبل از آن و دستگاه بعد از آن متصل است و یک مدار بسته تشکیل می دهد و خط انتقال داده در این نوع فقط در یک جهت است.

مزایای شبکه های رایانه ای هیچ تعیین کننده ای برای محدود کردن مزایای شبکه های رایانه ای به یک یا دو پاراگراف یا حتی یک مقاله کامل وجود ندارد. از آنجا که مزایای آن بیشمار است ، وقتی باعث صرفه جویی در وقت ، تلاش ، هزینه و بسیاری از راه حل ها برای ایجاد مسافت های بزرگ بسیار ناچیز می شود ، و هنگامی که به شما کمک می کند بسیاری از کاربران مقالات خود را روی همان چاپگر چاپ کنند ، یا باعث شد بیش از 1000 کاربر همان پرونده را بخوانند ، این مقدار باعث صرفه جویی در هزینه های شما می شود.

در همان زمان ، بدون نیاز به انتقال آن به تمام دستگاه های آنها ، که باعث صرفه جویی در وقت ، تلاش و هزینه زیادی شد. از جمله مزایای شبکه ها در دنیای کامپیوتر: [5] هدف اصلی شبکه های رایانه ای پیوند دادن دستگاه های مختلف با یکدیگر است ، به عنوان مثال چاپگر در یک شرکت به تمام دستگاه های شبکه استفاده شده متصل است که باعث صرفه جویی در هزینه های زیادی می شود. زیرا شبکه ها منابع را با همه دستگاه های دیگر توزیع و پخش می کنند.

این شبکه ها همچنین در روند انتقال داده ها از یک دستگاه به دستگاه دیگر باعث صرفه جویی در وقت و تلاش شدند. امکان انتشار یک پرونده خاص در شبکه وجود دارد ، به این ترتیب دستگاه های دیگر می توانند از طریق شبکه به آن دسترسی پیدا کنند.

ساخته شده شبکه های کامپیوتری مفهوم جدید به دنیای کامپیوتر ، یعنی قوانین از شواهد ، که کمک می کند تا به صرفه جویی در داده های بزرگ در یک مکان، و اجازه می دهد تا کاربران را به دسترسی آنها را با توجه به شرایط خاصی است. شبکه های رایانه ای امکان اتصال رایانه ها به اینترنت را فراهم می آورد ، به طوری که کل دنیا می تواند از آنها استفاده کند و مکان های آنها را بدون توجه به فاصله جغرافیایی مرور کند ، که با توجه به گسترش شبکه های رایانه ای دیگر وجود ندارد .

 

وبلاگ سئو و دیجیتال مارکتینگ...
ما را در سایت وبلاگ سئو و دیجیتال مارکتینگ دنبال می کنید

نویسنده : احمد رضا بازدید : 280 تاريخ : جمعه 23 آبان 1399 ساعت: 1:23